abc

kund:

Bygglogistik

grafiskt material

beskrivning

be om offert

Uppdrag

Bygglogistik i Göteborg är originalet sedan 1998 och de ska förändra byggbranschen genom att planera och strukturera bygglogistiken på byggen.

Mitt uppdrag för Bygglogistik är att hålla deras hemsida uppdaterad med information, bilder och uppdateringar. Jag ser även till att deras grafiska profil följs och tar fram nya bilder vid behov. Annonsering i sociala medier och på google är också mitt ansvar. Att arbeta med Bygglogistik är roligt och utmanande på ett härligt sätt.

På min hemsida kan du utforska en omfattande portfolio som belyser min långa och mångsidiga erfarenhet som både företagare och anställd. Genom åren har jag haft privilegiet att arbeta inom olika sektorer och roller, och dessa erfarenheter återspeglas i de projekt och alster du hittar här.

Inom mitt eget företag har jag drivit och utvecklat idéer från koncept till verklighet. Mina prestationer sträcker sig över olika branscher, och min mångfaldiga kompetens har bidragit till att skapa unika och framstående resultat. Genom att bläddra igenom min portfolio får du en inblick i min kreativitet, problemlösningsförmåga och förmåga att leverera högkvalitativa lösningar.

Jag är stolt över att dela mina projekt med dig och ser fram emot att skapa ännu fler minnesvärda projekt i framtiden.

Vill du ha en offert?

offert

Kontakta mig gärna via tel 0705-13 08 14 eller jennie@kreativaformer.se och beskriv vad det är du vill ha hjälp med så återkommer jag med en offert.

Fotografering av flatlays

Produktfotografering

Hemsida byggd WordPress

Akvarellmålning