abc

kund:

Club Creo

grafiskt material

beskrivning

be om offert

Uppdrag

Club Creo är en pysselklubb som säljer pysselpaket till flera olika länder.

Jag har tagit fram deras grafiska profil, logotyp, skisser till hemsida, fotografering av pyssel. Numera hjälper jag dem löpande med tryckt material, digitalt material samt inlägg av artiklar på hemsida mm.

Justeringar i befintlig WordPress-hemsida. Alla färger, typsnitt och grafiska element uppdaterade jag på sidan. Animeringar och sliders byggdes om på samtliga språk. Jag utförde även produktfotografering av nytt pyssel. Ny uppdatering av grafisk profil är gjord av Republiken.

Produktfotografering för Club Creo. Utomhus- och studiobilder.

På min hemsida kan du utforska en omfattande portfolio som belyser min långa och mångsidiga erfarenhet som både företagare och anställd. Genom åren har jag haft privilegiet att arbeta inom olika sektorer och roller, och dessa erfarenheter återspeglas i de projekt och alster du hittar här.

Inom mitt eget företag har jag drivit och utvecklat idéer från koncept till verklighet. Mina prestationer sträcker sig över olika branscher, och min mångfaldiga kompetens har bidragit till att skapa unika och framstående resultat. Genom att bläddra igenom min portfolio får du en inblick i min kreativitet, problemlösningsförmåga och förmåga att leverera högkvalitativa lösningar.

Jag är stolt över att dela mina projekt med dig och ser fram emot att skapa ännu fler minnesvärda projekt i framtiden.

Vill du ha en offert?

offert

Kontakta mig gärna via tel 0705-13 08 14 eller jennie@kreativaformer.se och beskriv vad det är du vill ha hjälp med så återkommer jag med en offert.

Fotografering av flatlays

Produktfotografering

Hemsida byggd WordPress

Akvarellmålning