abc

kund:

Eurospacers

grafiskt material

beskrivning

be om offert

Uppdrag

Eurospacers AB är Sveriges ledande producent av armeringsdistanser. De utvecklar, producerar och distribuerar distanser till bygg- och betongindustrin.

Jag har gjort sortimentskatalog och produktblad på olika språk för Eurospacers. Jag utför bildretuscheringar och har även tagit fram en vepa till en mässvägg. Just nu arbetar jag med att ta fram en ny hemsida för dem som kommer vara flerspråkig.

Hemsida gjord i WordPress med språkstöd samt sökfunktion. Jag är väldigt stolt över detta roliga projekt där jag fick möjligheten att bygga allt från grunden samt se till att alla deras produkter visas på ett lättillgängligt sätt. Kolla in sidan på www.eurospacers.eu

Produktblad på flera språk.

Väggvepa till mässmonter.

Eurospacers

Recension

Med Jennies och Kreativa Formers fingertoppskänsla lyfts den grafiska nivån. Snabba resultat och många goda idéer gör att vi varmt kan rekommendera henne. 

/Stefan Andersson, Eurospacers

På min hemsida kan du utforska en omfattande portfolio som belyser min långa och mångsidiga erfarenhet som både företagare och anställd. Genom åren har jag haft privilegiet att arbeta inom olika sektorer och roller, och dessa erfarenheter återspeglas i de projekt och alster du hittar här.

Inom mitt eget företag har jag drivit och utvecklat idéer från koncept till verklighet. Mina prestationer sträcker sig över olika branscher, och min mångfaldiga kompetens har bidragit till att skapa unika och framstående resultat. Genom att bläddra igenom min portfolio får du en inblick i min kreativitet, problemlösningsförmåga och förmåga att leverera högkvalitativa lösningar.

Jag är stolt över att dela mina projekt med dig och ser fram emot att skapa ännu fler minnesvärda projekt i framtiden.

Vill du ha en offert?

offert

Kontakta mig gärna via tel 0705-13 08 14 eller jennie@kreativaformer.se och beskriv vad det är du vill ha hjälp med så återkommer jag med en offert.

Fotografering av flatlays

Produktfotografering

Hemsida byggd WordPress

Akvarellmålning