abc

kund:

Gothia Motor

grafiskt material

beskrivning

be om offert

Uppdrag

Gothia Motor säljer nyare begagnade bilar till marknadsledande priser med kontor i Berghem.

Jag har gjort deras logotyp och grafiska profil.

Gothia Motor

Recension

Vi är mycket nöjda med Jennies arbete med att ta fram vår logotyp. Hon tog in de idéer vi hade själva och förvandlade dem till exakt det vi var ute efter men som vi hade svårt att sätta ord på. Slutresultatet var av mycket hög kvalitet.

/Fredrik Ehrnberg

På min hemsida kan du utforska en omfattande portfolio som belyser min långa och mångsidiga erfarenhet som både företagare och anställd. Genom åren har jag haft privilegiet att arbeta inom olika sektorer och roller, och dessa erfarenheter återspeglas i de projekt och alster du hittar här.

Inom mitt eget företag har jag drivit och utvecklat idéer från koncept till verklighet. Mina prestationer sträcker sig över olika branscher, och min mångfaldiga kompetens har bidragit till att skapa unika och framstående resultat. Genom att bläddra igenom min portfolio får du en inblick i min kreativitet, problemlösningsförmåga och förmåga att leverera högkvalitativa lösningar.

Jag är stolt över att dela mina projekt med dig och ser fram emot att skapa ännu fler minnesvärda projekt i framtiden.

Vill du ha en offert?

offert

Kontakta mig gärna via tel 0705-13 08 14 eller jennie@kreativaformer.se och beskriv vad det är du vill ha hjälp med så återkommer jag med en offert.

Fotografering av flatlays

Produktfotografering

Hemsida byggd WordPress

Akvarellmålning