abc

kund:

Helins Fastighetsbyrå

grafiskt material

beskrivning

be om offert

Uppdrag

Helins Fastighetsbyrå i Göteborg har 30 års erfarenhet av att hjälpa alla som vill att sälja sin bostadsrätt eller sitt hus.

Jag har bland annat gjort DR, mapp och landningssida för Helins. Jag har även uppdaterat deras befintliga logo och tagit fram designen till deras nya hemsida. Hemsidan var ett mycket roligt projekt för jag fick arbeta som Controller under uppbyggnaden. Annonsering på Facebook är ett nytt projekt vi håller på med.

Helins Fastighetsbyrå

Recension

Vi kan varmt rekommendera Jennie Wallgren på Kreativa Former när det gäller allt inom reklam och profilering!

/Lars-Åke Helin, Helins Fastighetsbyrå

På min hemsida kan du utforska en omfattande portfolio som belyser min långa och mångsidiga erfarenhet som både företagare och anställd. Genom åren har jag haft privilegiet att arbeta inom olika sektorer och roller, och dessa erfarenheter återspeglas i de projekt och alster du hittar här.

Inom mitt eget företag har jag drivit och utvecklat idéer från koncept till verklighet. Mina prestationer sträcker sig över olika branscher, och min mångfaldiga kompetens har bidragit till att skapa unika och framstående resultat. Genom att bläddra igenom min portfolio får du en inblick i min kreativitet, problemlösningsförmåga och förmåga att leverera högkvalitativa lösningar.

Jag är stolt över att dela mina projekt med dig och ser fram emot att skapa ännu fler minnesvärda projekt i framtiden.

Vill du ha en offert?

offert

Kontakta mig gärna via tel 0705-13 08 14 eller jennie@kreativaformer.se och beskriv vad det är du vill ha hjälp med så återkommer jag med en offert.

Fotografering av flatlays

Produktfotografering

Hemsida byggd WordPress

Akvarellmålning