abc

kund:

Noram

grafiskt material

beskrivning

be om offert

Uppdrag

Noram har sedan 1988 levererat teknik och utrustning till kemi-, pappers- och massa-, mineralbearbetnings-, avloppsvatten- och elektrokemisk industri.

Jag har på uppdrag av Sky Blue Media designat och byggt deras nya hemsida i WordPress. Sidan har stöd för flera språk och det gjordes även ett omtag på deras grafiska profil.

Hemsida gjord i WordPress med språkstöd på uppdrag av Sky Blue Media.

Noram

Recension

Jennie på Kreativa Former, har bistått oss i grunduppsättning och design av Noram Internationals hemsida. Sidan hade en föregångare som fick utgöra ”manus”.

Jennie har på ett lättförståeligt och välstrukturerat sätt skapat en ny och mycket mer tilltalande hemsida som förmedlar tydliga känslor av den noggrannhet som bolaget levererar till sina kunder. Hemsidan som blir grunden i Norams marknadskommunikation, kommer nu enkelt att kunna modifieras allteftersom bolaget visar upp sig i sin marknad och utvecklas framöver.

/Måns, Sky Blue Media

På min hemsida kan du utforska en omfattande portfolio som belyser min långa och mångsidiga erfarenhet som både företagare och anställd. Genom åren har jag haft privilegiet att arbeta inom olika sektorer och roller, och dessa erfarenheter återspeglas i de projekt och alster du hittar här.

Inom mitt eget företag har jag drivit och utvecklat idéer från koncept till verklighet. Mina prestationer sträcker sig över olika branscher, och min mångfaldiga kompetens har bidragit till att skapa unika och framstående resultat. Genom att bläddra igenom min portfolio får du en inblick i min kreativitet, problemlösningsförmåga och förmåga att leverera högkvalitativa lösningar.

Jag är stolt över att dela mina projekt med dig och ser fram emot att skapa ännu fler minnesvärda projekt i framtiden.

Vill du ha en offert?

offert

Kontakta mig gärna via tel 0705-13 08 14 eller jennie@kreativaformer.se och beskriv vad det är du vill ha hjälp med så återkommer jag med en offert.

Fotografering av flatlays

Produktfotografering

Hemsida byggd WordPress

Akvarellmålning